Belföld

Keressük a legszebb kedvencet!

kedvenc (kedvenc)
kedvenc (kedvenc)

A Vásárhely24 egy aranyos játékkal kedveskedik olvasóinak, rengeteg értékes nyereménnyel!

Ezennel meghirdetjük Vásárhely és térségének legszebb házikedvence című játékunkat!

Ha Önnek van kutyája, cicája, papagája, pintye, madárpókja, teknőce, tengerimalaca, vagy bármilyen házikedvence, fotózza le és küldje el nekünk a vasarhely24@sanomamedia.hu email címre.

A beérkezett fotókat facebook oldalunkon szavazásra bocsátjuk. A három legtöbb szavazatot kapott jószág gazdája és kis kedvence értékes nyereményekben részesül. A képekre szavazókat is jutalmazzuk, közöttük szintén támogatóink által felajánlott ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

Így nevezzen

Kedvencük fotóit kérjük küldje egy héten belül, lehetőleg JPG formátumban, minimum 650*400-as felbontásban. Az üzenet tárgyában tüntessék fel : “Házikedvenc”. Nevüket, és telefonszámukat se felejtsék le, de még fontosabb, a beküldött kisállat neve, hiszen így fogjuk szerepeltetni a szavazáson.

Ezután nincs más dolguk, mint gyűjteni a lájkokat, megkérni ismerőseiket, szavazzanak az Önök által legszebbnek vélt kis kedvencre.

A játékban partnereink, közel 40.000 Ft értékben ajánlottak fel díjakat.


Nyeremények kedvenceknek, gazdinak és a szavazóknak

A Pumukli díszállat kereskedés sok-sok ajándékutalvánnyal, sokféle állateleséggel kedveskedik a nyerteseknek és a szerencsés szavazóknak.

A Kék Kereszt Állatgyógyászati Centrum tápokkal, kullancsriasztókkal, jutalomfalatokkal gondoskodik a legszebb házikedvenc egészségéről.

A Herbária Zrt teáiból, gyógynövényeiből és kozmetikumokból állított össze több csomagot, hogy a gazdik is örömüket lelhessék.

Ne feledjék, már várjuk kedvencük nevét és fotóját! Küldje el még ma a vasarhely24@sanomamedia.hu email címre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik