Belföld

Rejtély, mi történt a nyíregyházi piacon

piac (piac)
piac (piac)

Lövöldözés történt a nyíregyházi piacon, vagy nem. A rendőrség szerint senki nem hívta őket ezzel kapcsolatban, vagy mégis. Kétségek között vagyunk, ez a biztos.

Mint korábban már megírtuk, a TV2 Tények egyik riportja szerint lövöldözés történt a nyíregyházi piacon, a rendőrség azonban nem válaszolt a csatorna kérdésire. A rendőrség viszont közleményben reagált az ügyre, szerintük ők igenis válaszoltak. Azt írták: nem történt bejelentés lövöldözésről, se mikrobuszról, se állítólagos leszámolásról, csak ezt a tájékoztatást a riporter figyelmen kívül hagyta.

TV2 kontra rendőrség

A kereskedelmi csatorna újra foglalkozott az üggyel. Riportjukban megszólal egy taxisofőr is, aki – állítása szerint – látta, hogy mi történt. Szerinte két mikrobusz állt meg a piacon, amikor az egyikből lövés dördült, majd gyorsan távoztak a helyszínről. A taxisofőr szerint őt az adás után felhívták a rendőrök, hogy mondja el, mi történt a piacon, ő el is mondott mindent – a lövöldözésről.

A mai napig nem tudni, mi történt

A hétfői riportban arról is szó van, hogy a Tények újra felkereste a rendőrséget, hogy megtudják, mi lett a hivatalos vizsgálat végeredménye, de a rendőrök nem nyilatkoztak. Később azonban a csatornának elmondták, nem petárda robbant, ahogy korábban állították, de nem tudják, mi történhetett a piacon.

A Hír24 ezzel szemben az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikácós Szolgálatától azt a tájékoztatást kapta, hogy a rendőrség fenntartja a  a korábbi közleményében foglaltakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik