Belföld

Lezárják a Likócsi hidat, kerülnek a buszok

A híd átépítése miatt október 10-én – csütörtökön – üzemkezdettől márciusig a 8, 15, 15A jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek.

A 8-as jelzésű autóbuszok a Stadion utca – Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es út – likócsi körforgalom – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Xantus János állatkert, műjégpálya”, a „Magvassy Mihály sportcsarnok” és a „Likócsi híd” megállóhelyeket, viszont megállnak a Nagysándor József utcában, a Stadion utca kereszteződésénél létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen, valamint az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.

A 15, 15A jelzésű autóbuszok a Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es út – likócsi körforgalom – Pesti út – Reptéri út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” megállóhelyet.

  • A 8-as jelzésű autóbuszok a Stadion utca – Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es út – likócsi körforgalom – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Xantus János állatkert, műjégpálya”, a „Magvassy Mihály sportcsarnok” és a „Likócsi híd” megállóhelyeket, viszont megállnak a Nagysándor József utcában, a Stadion utca kereszteződésénél létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen, valamint az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen.
  • A 15, 15A jelzésű autóbuszok a Nagysándor József utca – Ipar utca – 1-es út – likócsi körforgalom – Pesti út – Reptéri út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” megállóhelyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik