Belföld

Visszatér a meleg Győrbe!

Győrben akár 23 fokig is emelkedhet a hőmérséklet a héten.

Hétfőn az ország nagy részén gyengén felhős, napos időre lehet számítani, északnyugaton és délnyugaton valószínű több felhő, de csapadék ott sem várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet az Alföldön és az Északi-középhegység völgyeiben általában mínusz 3 és plusz 2, másutt 2 és 7 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között várható.

Kedden nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, ott délután, este kisebb eső, zápor is kialakulhat. Máshol többnyire fátyolfelhőzet által szűrt napsütésre van kilátás. Hajnalban már sehol sem várható fagy, nappal pedig 18-23°C közé melegszik a levegő.

Szerdára erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan eső, zápor is kialakulhat az ország területén. Enyhe lesz a hajnal, délutánra 14 és 20°C közé melegszik a levegő. Csütörtökön és pénteken gyakran lesz felhős ég, csütörtökön elszórtan, pénteken főként nyugaton, északnyugaton alakulhat ki eső, zápor. Megélénkül a délkeleti szél. A napos időszakokban délen, délkeleten pénteken akár 24-25°C-ot is mérhetünk – írja előrejelzésében az Időkép.

Győrben várhatóan vasárbap lesz a legmelegebb: 23 fokot jósol a honlap hosszútávú előrejelzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik