Belföld

Késsel szúrkálta férjét a gyerekek szeme láttára

Az 52 éves hegyeshalmi férfi kis híján belehalt a támadásba, felesége féltékenység miatt akarta megölni.

A rendőrség ügyeletét május 24-én hajnalban értesítették a mentők, mert hegyeshalmi otthonából egy férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a sértettet 41 éves felesége egy konyhakéssel többször megszúrta.

A vizsgálat szerint, a házastársak között gyakoriak voltak a veszekedések, az 52 éves férfi többször megverte feleségét. Az asszony egy héttel korábban értesült férje házasságon kívüli kapcsolatáról, s azóta nem tudott megnyugodni, folyamatosan őrölte magát.

Ezzel a késsel akarta megölni férjét a féltékeny asszony. Fotó: police

19 késszúrást ejtett férjén, a gyerekek is látták

Május 24-én éjszaka felkelt az ágyból, a 20 centis konyhakést vett magához, hogy férjét megölje. A hálószobában alvó férfit megütötte és számolatlanul szurkálni kezdte. A gyanúsított gyermekei  sikoltozására hagyta abba a késelést. Az orvosszakértő megállapította, hogy a sértettet 19 késszúrás érte a testén, közülük kettő áthatoló volt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Ferencné hegyeshalmi lakos ellen, emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az ügy iratait október 4-én vádemelési javaslattal küldte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik