Belföld

Együtt-PM: csaló párt ne adjon erkölcsi leckét

Orban-szobor(1)(960x640)(2).jpg (Orbán-szobor)
Orban-szobor(1)(960x640)(2).jpg (Orbán-szobor)

A fideszes Zsigó Róbert az Orbán-szoborral történteket kérte számon a választási szövetségen, ők a bajai kampánycsendsértéssel vágtak vissza.

A szobordöntési akciót követő események nem az Együtt-PM Szövetség világnézetét, politikáról vallott felfogását tükrözik – közölte a szövetség pénteken. “A rezsim propagandagépezete ennek ellenére lejárató kampányt igyekszik gyártani belőle. Ehhez a csúsztatásoktól: egyes elemek elhallgatásától, mások túlhangsúlyozásától sem riad vissza” – írták.

Az Együtt-PM arra reagált, hogy Zsigó Róbert, Baja fideszes polgármestere közleményében arra szólította fel Bajnai Gordont, hogy tartsa távol Bajától az “erőszakos hordáit”, a fegyveres testületek volt tagjaiból álló Szolidaritás aktivistáit.

Papírjuk van arról, hogy csaltak

Az Együtt-PM szerint, a “rezsim propagandagépezete” kettős mércét alkalmaz, ugyanis a jobboldal és médiája egyetlen hang nélkül tűri, asszisztálja végig vagy támogatja azt, hogy az ellenzék vezetői, például Bajnai Gordon ellen a legfenyegetőbb módon demonstráljanak, beszéljenek, lépjenek fel a központilag szervezett ellentüntetők.

“A Fidesznek ráadásul papírja van arról, hogy választási csalást követett el Baján. Ha elmarad az ezzel kapcsolatos bocsánatkérés és az érintett fideszes vezetők – a többi között Zsigó Róbert és Kubatov Gábor – felelősségre vonása, közéletből való eltávolítása, akkor a Fidesz méltán érdemli ki a csaló párt nevet” – fogalmaztak, hozzátéve: “csaló párt pedig ne adjon erkölcsi leckét senkinek”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik