Belföld

Négy nap a család körül

Babahordozo(210x140)(1).jpg (babahordozó)
Babahordozo(210x140)(1).jpg (babahordozó)

Nemzetközi Babahordozó Hét A Szabadművelődés Házában.

A helyes babahordozásról, az erőszakmentes kommunikációról, valamint a kötődő nevelésről is hallhatnak előadásokat az ötödik alkalommal megrendezett Nemzetközi Babahordozó Héten.

A Székesfehérvári Babahordozó Klub idén már ötödik alkalommal vállalkozott arra, hogy a rendezvény keretében színvonalas és gazdag programokat kínáljon a családok számára: a babahordozás ismertetésén és népszerűsítésén túl céljuk, hogy a kisgyermeket tervező, váró és nevelő szülők megismerjék a kötődő neveléshez kapcsolódó alapvető információkat.

A Nemzetközi Babahordozó Hét programjai pénteken szakmai előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal folytatódnak. Szó lesz a nőiesség szerepéről, az otthonszülés lehetőségeiről, valamint a program szervezője, a Székesfehérvári Babahordozó Klub a hordozók sokszínű világáról tart bemutatót. A szülők gyermekeikkel közösen tanulhatnak dalokat a Kerekítő és a Zengő Bölcső foglalkozások keretében, és bemutatják a Zöldségmesék című könyvet is. A Szabadművelődés Házában pénteken és szombaton 9.30 órától 16.30 óráig várják az érdeklődőket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik