Belföld
Babahordozo(960x640)(3).jpg (babahordozó)

Négy nap a család körül

Buthy Lilla

2013. 10. 03. 13:07

Nemzetközi Babahordozó Hét A Szabadművelődés Házában.

A helyes babahordozásról, az erőszakmentes kommunikációról, valamint a kötődő nevelésről is hallhatnak előadásokat az ötödik alkalommal megrendezett Nemzetközi Babahordozó Héten.

A Székesfehérvári Babahordozó Klub idén már ötödik alkalommal vállalkozott arra, hogy a rendezvény keretében színvonalas és gazdag programokat kínáljon a családok számára: a babahordozás ismertetésén és népszerűsítésén túl céljuk, hogy a kisgyermeket tervező, váró és nevelő szülők megismerjék a kötődő neveléshez kapcsolódó alapvető információkat.

A Nemzetközi Babahordozó Hét programjai pénteken szakmai előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal folytatódnak. Szó lesz a nőiesség szerepéről, az otthonszülés lehetőségeiről, valamint a program szervezője, a Székesfehérvári Babahordozó Klub a hordozók sokszínű világáról tart bemutatót. A szülők gyermekeikkel közösen tanulhatnak dalokat a Kerekítő és a Zengő Bölcső foglalkozások keretében, és bemutatják a Zöldségmesék című könyvet is. A Szabadművelődés Házában pénteken és szombaton 9.30 órától 16.30 óráig várják az érdeklődőket.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.