Belföld

Kiderült, ki a legszexibb magyar miniszterasszony

Lezárult a szavazás, több mint huszonkétezer vokssal a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy toronymagasan Csehák Judit a valaha volt legszexibb kormánytag.

A Medgyessy-kormány egészségügyi, szociális és családügyi minisztere – azzal együtt, hogy csak másfél évig volt hivatalban – a szavazatok 42 százalékát bezsebelve lett versenyünk győztese. Gratulálunk, Csehák Juditnak!

Csehák Judit
Forrás: parlament.hu

A második helyen holtverseny alakult ki, Dávid Ibolya (MDF, korábbi igazságügyi miniszter) és Lévai Katalin (Medgyessy esélyegyenlőségi minisztere) között. Azzal együtt, hogy nagyon lemaradtak az első helyezett mögött, csupán 16 százalékot szereztek, egyikőjüknek sincs oka a szégyenkezésre.

Nagy meglepetésünkre Horváth Ágnes, az SZDSZ korábbi egészségügyi minisztere, a népszerűségi listák tökutolsója lett a harmadik, tizenegy százalékkal. Vagyis szavazásunkból kiderült, olvasóink szerint ez inkább neki való terep.

Emlékezzünk meg a lista alján kullogókról is, mindössze egy százalékot kapott az olvasóktól Botos Katalin, Kósáné Kovács Magdolna és Lamperth Mónika, de legalább elmondhatják magukról, hogy tizenkettőből a kilencedik helyen végeztek.

Mivel a mostani kormánynak csak egyetlen női tagja van, álljanak itt Németh Lászlóné számai is, ő az összes szavazat három százalékát zsebelte be, mondhatni, nem teljesített valami jól.

Íme, a szavazás végeredménye:

Fotó: Hír24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik