Belföld

Dúró Dóra: „Vonának nem jutott csaj”

A Jobbik szóvivője egy közösségi oldalon megosztott fotó mellé írta azt, hogy a szóban forgó képen a pártelnök úgy néz ki, mint akinek „nem jutott csaj, azért áll a szélén oly szerencsétlenül”.

A Jobbik plakát-fotózásának egyik önfeledt pillanatát töltötte fel a Facebook-oldalára Dúró Dóra, rajta pedig a kép szélére szorult, kevésbé önfeledt Vona Gáborral.

Innen tudjuk azt is, hogy a szoptatás miatt Dúró nem ihat alkoholt, e nélkül ennyire jókedvű a képen a szóvivő, továbbá azt is, hogy Vona Gábor pártelnök a panaszkodós fotómodellek közé tartozik.

De megpróbál minket félrevezetni is a fiatal szóvivő, azt írja ugyanis, hogy „Vona Gábor a fotósnak panaszkodva azt mondta, az ő félszeg beállítása ebben a 4 fiú – 3 lány csoportban azt a szerencsétlen képet sugallja majd, hogy vannak négyen fiúk a buliban, akik közül csak neki nem jutott csaj, azért áll a szélén oly szerencsétlenül.”

Itt nem jutott csaj Vonának. Fotó: Facebook

Ellenben a képen csak két lány és három fiú látható, ezzel együtt is kizárt, hogy pont a pártelnöknek ne jutna – Dúró szóhasználatával élve – csaj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik