Belföld

-6 fok is jöhet

hideg (hideg, )
hideg (hideg, )

Az Országos Meteorológiai Szolgálat meghosszabbította országos, citromsárga figyelmeztetését.

„Az éjszakai, reggeli órákban általában fagypont alatt alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. Péntek hajnalban főként nyugaton esetleg köd is képződhet foltokban, de nagyobb területen és tartósabban nem várható köd.” Az előrejelzések szerint pénteken és szombaton hajnalban röpködnek a mínuszok.

Pénteken túlnyomóan derült időre várható, csapadék nem lesz. Északnyugaton megélénkül a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a keleties szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél is hidegebb (-6 fok) lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 13 fok között várható.

Szombaton a reggeli köd feloszlása után többnyire napos idő várható. Délután nyugaton felhősödés kezdődik, de csapadék nem valószínű. A délkeleti szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke többnyire -4, +2 fok között alakul, de északnyugaton ennél melegebb (+4), a fagyzugos helyeken hidegebb (-6) is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 14 fok között valószínű.

survey services

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik