Belföld

“Isten segíti a gyógyulásban” Orbán Viktort

Lábműtét ide vagy oda, a miniszterelnök ott volt a szerdai kormányülésen. Az erről szóló Facebook-bejegyzéshez majdnem 150 komment érkezett. Kiválaszottuk a legjobb tízet.

Lábműtéten esett át a miniszterelnök sportsérülés miatt hétfőn egy budapesti kórházban. Orbán Viktor szerdán már a kormányülést vezette, lábát felpolcolva. A Facebookon rajongói felettébb örültek a hírnek, amely szerint a miniszterelnök “újra a fedélzeten” van. Íme, a legjobb kommentek.

1. Még a kórházból is kijön, hogy értünk dolgozzon

“Miniszter elnök úr, köszönjük a népéért végzett, alázatos munkáját! Ön még a kórházból is kijön, hogy értünk dolgozzon. Az ön munkáján biboldó áldás van! :D”

2. Még betegen is munkába áll

“Mindjárt másképp mutat kedves Miniszterelnök Úr! Még akkor is…ha a lábát pihentetnie kell! Mielőbbi gyógyulást! Látom, még betegen is munkára fel! Ez az igazi helytállás! Ilyen az ország valódi Miniszterelnöke!”

3. Tökös legény

“Bocsánat az egyszerű szóhasználatért, de erre szokták azt mondani, hogy tökös legény. Baleset után néhány nappal már dolgozni (vélelmezem fájós lábbal) – minden tiszteletem a Miniszterelnök Úré!”

4. Isten segítette a gyógyulásban

“Ebcsont beforrt? Hát persze, egy ilyen Embert Isten segíti a gyógyulásban!”

5. Hatott a sok jókívánság

“A gyógyulás azért is ment ilyen gyorsan, mert hatott a sok jókívánság! Mégiscsak a jóérzésü emberek vannak többségben, minden “ellenkampány” ellenére. Isten óvja és éltesse Önt Miniszterelnök úr!!!

6. Ha ő nem lesz, Magyarország megszűnik

“Isten hozta!!szükség van Önre!! Ne hagyja hogy a nép újra rossz kezekbe legyen.ha Ön nem lessz Magyarország megszűnik!!!!”

7. Le kéne venni Orbánról a rontást

“Vigyázzon Magára. A Hazának nagy szüksége van Önre. /Nem ártana egy rontás levétel/.Javulást kívánok.”

8. A hajó indul tovább

“Hajrá Kapitány, a hajó indul tovább, süllyedés kizárva.!!!!”

9. Előtted a jövő

“Csak előre , soha hátra mert hátad mögött a múlt ,előtted a jövő”

10. Példaértékű, hogy betegen sem hagy cserben

“A jó isten áldja meg Miniszterelnök úr büszke magyarok lehetünk , hogy ilyen vezetőnk van az Országnak és nekünk állampolgároknak szükségünk van önre példaértékű, hogy még betegen sem hagy cserben bennünket. Minden tiszteletem az öné”

Még több kommentért kattintson ide.

Ha pedig Orbán Viktoros mémeket nézegetne, akkor azt ezen a linken teheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik