Belföld

Idősek napja a Kisszínházban

Zsúfolásig megtelt a kisszínház nézőtere szerdán délután. Az Idősek Világnapjára rendezett városi gálaműsorra a közel nyolcvan szegedi nyugdíjas szervezet kapott meghívást.

– Ez a nap az Önöké, a szépkorúaké, akik egész életükben azért dolgoztak, hogy nekünk, utódaiknak jó, vagy jobb élete lehessen. Köszönet a bíztató mosolyért, azért, hogy elviselték a hibáinkat, de legfőképp köszönet azért, hogy támaszaink voltak – kezdte beszédét Szabó Sándor a polgármesteri kabinet vezetője.

Ezt követően kitüntetéseket vehettek át azok, akik a legtöbbet tették a szegedi klubéletért és az idősek közösségi életének szervezéséért.

Az szegedi idősek napját ünnepi gálaműsor zárta, amelyben a Szegedi Nemzeti Színház művészei – Vajda Júlia, Csorba Kata, Andrejcsik István, Kónya Kriszta, Szilágyi Annamária, Nánási Helga, Gömrői Krisztián, Szalai Alexa, Bolla Dániel és Lacsák Boglárka – operett melódiákat adtak elő többek között Fényes Szabolcs, Zerkovicz Béla, Lehár Ferenc, Huszka Jenő és Kálmán Imre örökzöld szerzeményeiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik