Belföld

Leszakadt kar: Mi történhetett Magdi nénivel?

24.hu
24.hu

2013. 09. 25. 14:03

A család nem nyugszik bele a történtekbe, válaszokat várnak, hogy mi történhetett az idős asszonnyal, akire leszakadt karral találtak rá saját udvarában.

Válaszokat várnak Magdi néni hozzátartozói, mivel még mindig csak találgatják, mi történt pontosan a győrasszonyfai hölggyel. Kedden megírtuk, hogy az idős asszony belehalt sérüléseibe a győri kórházban.

„Ha állat tette, milyen? Ha ember, akkor miért?” Ezt kérdezi a család, mivel azóta sem tudja senki biztosan, mi történt. A 86 éves nyugdíjast ájultan találták meg, vállból letépett karral. Az eddigi vizsgálatok alapján valamilyen ragadozó állat, róka, esetleg vaddisznó téphette le a végtagot, ám ezek is csak találgatások.

Az intenzív osztályon egyetlen pillanat volt, amikor felcsillant a remény, hogy az idős néni túlélheti a szörnyűséget: “A műtét után szólongattam, mondtam neki, mama, ébredj fel, mondd el, ki vagy mi bántott. Nem tudott válaszolni, de a homlokát ráncolta és egy könnycsepp csordult ki a szeméből… Aztán visszaaludt. Örökre.” – nyilatkozta a Kisalföldnek Magdi néni lánya.

magdi néni (magdi néni) fotó: Kisalföld/H. Baranyai Edina

Az idős néninek nem volt haragosa, a hozzátartozók szerint állat sem juthatott be az udvarba, hiszen azt másfél méter magas kerítés veszi körbe, lyukat pedig nem találtak a dróthálón.

A portál úgy tudja, hogy a közigazgatási eljárásban a nyomozó hatóság nem adhat információt, emiatt nem mond semmit még a rendőrség. A hatósági boncolást kedden elvégezték, az eredményt az orvos szakértő megküldi az illetékes rendőrkapitányságnak.

A teljes cikk itt található!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.