Belföld

Leleplezte magát a lottómilliárdos

lottó (lottó)
lottó (lottó)

A 3 milliárdos szelvény tulajdonosa alkoholos mámorában nem bírta magában tartani jókedve okát – írja a Blikk.

Egy forintot sem ad a barátainak, minden pénzt magára és a családjára fog fordítani – mondta a győztes barátainak, akiket igencsak megviselt a bejelentés.

A Blikk információi szerint a nyertes két napja részeg, de mégis volt annyira józan, hogy egy páncélszekrényben őrizze a lottózóban kapott igazolószelvényt, amit még a barátainak sem volt hajlandó megmutatni. A férfi 10 éve állandó számokkal játszik, és állítólag csak 3 hét múlva veheti fel a nyereményt. A Blikk szerint a nyertes Kelet-Magyarország egyik nagyvárosában, vagy közvetlen környékén lakik.

Most hétvégén a lottóötös egyetlen nyertese 3 087 029 290 forintot nyert. A 4-esért 1 608 215 forintot fizet a Szerencsjáték Zrt. 60 szelvényre. A legutóbb március 23-án volt telitalálatos szelvény, akkor a nyertes szelvény 1,2 milliárd forintot ért.

A lottómilliárdos nyilván nem fogadta meg azokat az tanácsokat, amelyekben leírtuk, hogy hogyan titkolhatja el a nyereményét a kölcsönkérők elől, de még megtudhatja, hogy a korábbi nyertesek mire költötték a pénzüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik