Belföld

Szexklub az iskola mellett

Mindenféle zajok hallatszanak át a kéjbarlangból, melyek zavarják a tanítást és elterelik a gyerekek figyelmét.

A szexklubnak sokan örülnek, mégtöbben nem az angliai Stanley városban. Nem csak az kellemetlen, hogy a nyitott ablakokon át jól hallani az aktust, de a vendégek már nyitás előtt indiszkrét öltözékben tobzódnak a bejárat előtt.

A vendégeket, szauna, gőzfürdő, különleges játszótér várja a rendhagyó hotelben, ám ennek a csendes kertváros lakói nem igazán örvendenek. Az ügyfelek száma az elmúlt hetekben egyre inkább megugrott, így a szexéhes kuncsaftok a parkolóhelyek nagy részét is elfoglalják.

A környéken élő lakókat is zavarja a folyamatos nyögdécselés – derül ki a Daily Mirror hírportál írásából. Már többen reklamáltak a klub ellen. Azt mondják, nem azzal van a baj, hogy üzleti céllal működtet valaki vállalkozást a belvárosban, hanem magával a tevékenységgel.

Ez egy lakóövezet, itt családok élnek és pihennek, ráadásul sok a fiatalkorú is. A nyitott ablakokon kihallatszik minden, nem a legideálisabb környéket választották ehhez a vendéglátó egységhez – mondja egy szomszéd, aki sorstársaihoz hasonlóan megelégelte kínos problémát.

A városi tanács szerint nem érkezett hozzájuk engedélyezési kérelem a klubbal kapcsolatban, így ők sem tudhatták pontosan, mi zajlik majd az épületben.

A szórakozóhely illetékesei egyelőre nem kommentálták a lakók és a köztük kialakult hidegháborút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik