Belföld

Dugó és buszterelés a Baross hídon

24.hu
24.hu

2013. 09. 24. 09:48

A hiba javításáig forgalmi korlátozásra kell számítani, valamint a környéken elszíneződhet a csapvíz. Az autóbuszok is késhetnek a kialakuló torlódások miatt.

Vízcsőtörés javítás miatt bontják fel az útburkolatot kedden délelőtt Győrben a Külső Baross út-Wesselényi utcai csomópontnál – közölte Takács László, a Pannon-Víz Zrt. hibaelhárítási ügyeletvezetője. Ezen a szakaszon szombatig útszűkületre, sebességkorlátozásra kell számítani, így aki csak teheti, kérjük, válasszon más útvonalat. Erről forgalomterelő táblák fogják tájékoztatni az autósokat.

A javítás idején az autóbusz forgalmat is elterelik, így a menetrendekhez képest néhány perces késésekre is számítani lehet. Az útfelbontás és a javítás a reggeli csúcsforgalom után, kedden délelőtt tíz órakor kezdődik.

csőtörés (csőtörés)

A Belvárost Nádorvárossal összekötő 300 miliméter átmérőjű ivóvíz főnyomóvezeték hibásodott meg, a javítást igyekeznek még kedden befejezni a szakemberek. Terveink szerint a javítás idején az ivóvíz szolgáltatás folyamatos lesz, azonban az áramlási irányok megváltozása miatt rövid ideig előfordulhat átmeneti ivóvíz elszíneződés és nyomáscsökkenés, amiért fogyasztóink szíves elnézését kérjük.

A mostani helyszíntől néhány méterre augusztus első napjaiban már volt egy beavatkozásunk, azt még ki tudta kerülni a forgalom, sajnos az újabb helyszín már a kereszteződés szűkületében van. A vízmű szakemberei előreláthatólag péntekre állítják helyre a javítás helyszínén az útburkolatot, melyet szombaton már az autóbuszok is használni tudnak.

A város autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek

Szeptember 24-én – kedden – reggel 08.00 órától kezdődően, előreláthatólag szeptember 27-ig a 11, 22, 22A, 22B, 22Y, 42 jelzésű autóbuszok a Belváros felé a Nagy Imre út – Szigethy Attila út – Bartók Béla út – Hunyadi utca – Baross Gábor híd terelőúton közlekednek.

 

A járatok nem érintik a „Baross Gábor út, Szigethy Attila út” megállóhelyet, helyette a „Bartók Béla út, vásárcsarnok” megállóhelyen állnak meg, továbbá megállnak a terelőútvonal „Roosevelt utca (Bartók-emlékmű)” és „Bartók Béla út, Kristály étterem” elnevezésű megállóhelyein is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.