Belföld

Eltűnt kar: Csontokat találtak a rendőrök

Továbbra is csak találgatják Győrasszonyfalván, minek vagy kinek az áldozatává vált Magdi néni.

Még mindig küzdenek a kórházban a 86 éves asszony életéért, akit szerda délelőtt találtak eszméletlenül az udvarán, egyik karja nélkül. Ő maga még mindig nem tudta elmondani, mi történt vele azon a szörnyű keddi éjszakán.

A Győr24 tegnapi értesülése megerősítést nyert: rendőrség egyre határozottabban zárja ki az idegen- és önkezűséget.
Az esetről elsőként beszámoló Kisalföld napilap szerint a rendőrök átvizsgálták a házban a késeket, a ház ajtaját nyitva találták, de az égvilágon semmi nem utal arra, hogy bűncselekmény történt volna.

Állatra gyanakszanak

Tovább találgatnak a környékbeliek. Egyesek szerint a tyúkokat este bezárni készülő idős asszony elesett, karját törte és elájult. Ekkor találhattak rá állatok: rókák, nyestek vagy tán patkányok és azok vitték el a sérült végtagot. Csakhogy az orvosok szerint nincsenek marcangolásra utaló nyomok az asszony testén.

Az idős néni sérüléseit ellátó ápolók arra hajlanak, hogy sokkszerűen következhetett be a támadás. Inkább vágást mutatnak a sérülések. Élettanilag ezért is lehetséges, hogy az idős asszony nem vérzett el. Ebben az esetben viszont kérdés, hogy milyen teremtmény képes ilyesmire  és ha valóban egyetlen szakítással tud egy emberi végtagot csonkolni, akkor miért állt meg a gyilkolásnak ezen a pontján?

Csontok segíthetnek megfejteni a rejtélyt

A Győr24 egyébként úgy tudja, az udvarban és környékén kerestek, de egyelőre nem találtak állati nyomokat, kisebb csontdarabokat viszont igen. Azt szakértők vizsgálják, hogy ezeknek lehet-e közük ahhoz a borzalomhoz, amit Magdi néni átélt keddről szerdára virradóra.

A TV2 stábja ellátogatott a faluba:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik