Belföld

10 hellyel bővült a Barátság parki parkoló

Az eddig 13 férőhelyes Barátság parki parkoló további tíz hellyel bővült a napokban.

A fejlesztést Radnóti Ákos, a terület önkormányzati képviselője és Szombati Bertold a Győr-Szol Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatója adta át szerdán.

Mint ismeretes, a szinte napra pontosan négy esztendővel ezelőtt átadott létesítmény a városi tömegsport egyik központja, ahová délelőttönként az iskolások érkeznek szabadtéri testnevelésóráikra, míg délután a tömegsport szerelmesei, a családok, a fiatalok és a sétára vágyó idősek látogatják. Az évek során folyamatosan nőtt a látogatók száma, ami parkolási nehézségeket is eredményezett. A megnövekedett igényekhez próbáljuk igazítani az infrastrukturális feltételeket, ezért a park területén belül található 13 parkolóhelyet további tíz hellyel bővítettük – mondta el Szombati Bertold, igazgató.

Radnóti Ákos a terület önkormányzati képviselője hozzátette, Adyvárosban folyamatosak a parkolóhely-bővítések, a tavalyi évben például a Körkemence utcában és a Szigethy Attila út 97-107. környékén történtek fejlesztések, most pedig a Barátság Parkba érkezők kaptak jobb megállási feltételeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik