Belföld

Csak tudjon dönteni

Ismét nehéz dolga lesz annak, aki Vásárhely környéki programot akar a hétvégére választani. Azért mert sok lesz.

Beszámoltunk már egy sor remek hétvégi programról, de a lista még nem teljes. A Virágzó Vidék roadshow koncerteket, és előadásokat is kínál, emellett katonazenekari fesztivál, motocross futam, séta Bethlenben, valamint Székkutason szüreti bál is lesz.

Aki kicsit messzebbre menne, az kilátogathat a csomorkányi úton megközelíthető Fehér-tóhoz, mely Vásárhelytől 25-30, Székkutastól 10 km-re található. Itt rendezik meg a XI. Fehér-tói napot, ahol a puszta és a tájvédelmi körzet megtekintése mellett kulturális és színpadi programokat is szerveznek.

Mindszentre is érdemes lesz most kilátogatni. Ott ugyan egy hét múlva ünneplik a település 20 éves várossá válását, azonban egy ehhez kapcsolódó 20 km-es biciklitúra előzetes bejárást vasárnap tartják.

Vásárhelyen lép pályára ismét a Beavers Baseball csapata, akik a múlt heti bravúrt ezúttal a 424 gárdája ellen igyekeznek megismételni. Vasárnap 11 órától a sport szerelmeseinek a Halesz sori pályán a helyük.

Szombaton Tuti kis családi napot tartanak a tavalyihoz hasonlóan a Hódtóban. A “kutya jó délelőtt” után délután is rengeteg programot kínálnak. Anita Fitness, NRG, Feel Good Dance, és tombola színpadon. Mellettük a helyszínen jósol Szegedi Erika, Fábián Éva pedig gyermekkoncertre várja a kicsiket.

Kihagytunk valamit?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik