Belföld

Új rendőrségi iroda nyílt Győr-Szigetben

Az átalakított Köztelek utcai épületbe költözött a korábban a Híd utcában működő rendőrségi iroda.

Az új rendőrségi iroda kialakítása 15 millió forintba került, a felújítási munkálatok a rendőrség igényeinek megfelelően a Győrszol Zrt. kivitelezésében valósultak meg.

Az ünnepélyes átadón Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta: a beruházás is jól példázza a város és a rendőrség szoros együttműködését a győri közbiztonság további javítása érdekében.

Horváth Csaba városi rendőrkapitány hozzátette, a Köztelek utcai jelenlétüket egyrészt lakossági igény indokolta, másrészt pedig a Híd utcai épületet már kinőtték, ezért a rendőrség számára is kedvező volt a költözés, ahol a körzeti megbízott mellett helyet kap a szabálysértési előkészítő alosztály és a körzeti megbízotti alosztály vezetése is, így gyakorlatilag folyamatos rendőri jelenlét lesz a körzetben.

Sági Géza a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, szívesen járultak hozzá a Köztelek utca 4. számú helyiség hasznosításához, mert ezzel az épület a köz javát szolgáló funkciót kapott. A beruházás révén a rendőrség egy európai színvonalú irodában tudja ellátni feladatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik