Belföld

Új rendőrségi iroda nyílt Győr-Szigetben

Csapucha Adrienn

2013. 09. 17. 17:13

Az átalakított Köztelek utcai épületbe költözött a korábban a Híd utcában működő rendőrségi iroda.

Az új rendőrségi iroda kialakítása 15 millió forintba került, a felújítási munkálatok a rendőrség igényeinek megfelelően a Győrszol Zrt. kivitelezésében valósultak meg.

Az ünnepélyes átadón Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta: a beruházás is jól példázza a város és a rendőrség szoros együttműködését a győri közbiztonság további javítása érdekében.

Horváth Csaba városi rendőrkapitány hozzátette, a Köztelek utcai jelenlétüket egyrészt lakossági igény indokolta, másrészt pedig a Híd utcai épületet már kinőtték, ezért a rendőrség számára is kedvező volt a költözés, ahol a körzeti megbízott mellett helyet kap a szabálysértési előkészítő alosztály és a körzeti megbízotti alosztály vezetése is, így gyakorlatilag folyamatos rendőri jelenlét lesz a körzetben.

Sági Géza a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, szívesen járultak hozzá a Köztelek utca 4. számú helyiség hasznosításához, mert ezzel az épület a köz javát szolgáló funkciót kapott. A beruházás révén a rendőrség egy európai színvonalú irodában tudja ellátni feladatát.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.