Belföld

Új rendőrségi iroda nyílt Győr-Szigetben

Csapucha Adrienn
Csapucha Adrienn

2013. 09. 17. 17:13

Az átalakított Köztelek utcai épületbe költözött a korábban a Híd utcában működő rendőrségi iroda.

Az új rendőrségi iroda kialakítása 15 millió forintba került, a felújítási munkálatok a rendőrség igényeinek megfelelően a Győrszol Zrt. kivitelezésében valósultak meg.

Az ünnepélyes átadón Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta: a beruházás is jól példázza a város és a rendőrség szoros együttműködését a győri közbiztonság további javítása érdekében.

Horváth Csaba városi rendőrkapitány hozzátette, a Köztelek utcai jelenlétüket egyrészt lakossági igény indokolta, másrészt pedig a Híd utcai épületet már kinőtték, ezért a rendőrség számára is kedvező volt a költözés, ahol a körzeti megbízott mellett helyet kap a szabálysértési előkészítő alosztály és a körzeti megbízotti alosztály vezetése is, így gyakorlatilag folyamatos rendőri jelenlét lesz a körzetben.

Sági Géza a Győr-Szol Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, szívesen járultak hozzá a Köztelek utca 4. számú helyiség hasznosításához, mert ezzel az épület a köz javát szolgáló funkciót kapott. A beruházás révén a rendőrség egy európai színvonalú irodában tudja ellátni feladatát.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.