ősz betört (időjárás, sopron, győr, )
Belföld

Nézze meg, hogy tört be az ősz Sopronnál!

Sopronba már megérkezett a hidegfront. Holnapra is Budapesten 12-17 fok lesz.

Sopron felől éjkék felhők lopóztak a nap alá délután öt körül, az ég elsötétült. 18 órára Győr-Moson-Sopron megyében már mindenütt beborult és lehűlőben a levegő, a hőmérséklet: két óra alatt 5 fokot süllyedt. És ezzel még nincs vége. Borongós, szürke ősz jön, hidegfronttal, esővel.

Hajnal tájékára ezek a felhők és a drámai hőmérsékletcsökkenés Budapestet és a Duna vonalát is elérik. Hűvösen indul a reggel. A meteorológusok szerint olyan szép napsütéses későnyári idő, mint amilyen hétfőn volt, legközelebb csak októberben lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szinte az egész országra citromsárga figyelmeztetést adott ki a várható heves szél és a zivatarok miatt keddre, amikor viharos széllel, elsősorban északnyugaton nagyobb mennyiségű csapadékkal, délkeleten zivatarokkal hidegfront érkezik.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!