Belföld

Közönségdíjas a Család ellen nincs orvosság

család ellen nincs orvosság (család ellen nincs orvosság)
család ellen nincs orvosság (család ellen nincs orvosság)

A Vörösmarty Színház előadása, a Család ellen nincs orvosság közönségdíjas lett a Városmajori Színházi Szemlén, Hirtling István pedig a legjobb mellékszereplő díját vehette át a hétfő esti gálán.

Június 15-e és július 23-a között a Városmajori Szabadtéri Színpadon 7 nem budapesti színház 8 szórakoztató előadását tekinthette meg a közönség, amelyet a színházak ajánlásai alapján a 2012/2013-as évad bemutatóiból válogattak a szervezők.

A Család ellen nincs orvosság című előadást két alkalommal tekinthették meg a budapestiek. A Szabadtéri Színpad honlapján indított szavazást toronymagasan nyerte meg a Család ellen nincs orvosság. A közönségdíjat az előadás rendezője, Lendvai Zoltán vette át a gálán- írja közleményében a Vörösmarty Színház.

A legjobb mellékszereplőnek járó díjat megosztva a Dr. Hubert Bonney-t alakító Hirtling Istvánnak ítélte a szakmai zsűri.

A Család ellen nincs orvosság című előadást legközelebb szeptember 25-én tekintheti meg a közönség a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. Októberben két alkalommal is játsszák bérletszünetben az előadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik