Belföld

Gyermeket próbál rabolni egy nő a fővárosban

iskolás lány (iskola, iskolás, iskolatáska, )
iskolás lány (iskola, iskolás, iskolatáska, )

Ugyanaz a nő próbált meg bejutni több, 13. kerületi iskolába, oviba és bölcsibe – írja a Dívány.

A szülőket a kerület egyik általános iskolájának szülői értekezletén figyelmeztették is. A nő azt mondta az egyik gyereknek, hogy logopédiai foglalkozásra vinné, ám a kiszemelt gyerek hangosan sikoltozni kezdett, mire a nő elmenekült. A szülőknek azt mondták, a nőről több intézményben is személyleírást tudtak adni, a rendőrség keresi.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója a Dívány kérdésére elmondta, az ő iskolájukba még a múlt héten ment be egy nő azzal az indokkal, hogy a gyerekét szeretné beíratni. Nagyon furcsán viselkedett, zavart volt, remegett. Elkapott egy kisdiákot, és azt mondta neki, hogy különórára kell mennie. Később a biztonsági szolgálat kísérte ki a nőt az épületből. Az eset után értesítették a rendőrséget, és tájékoztatták diákjaik szüleit az esetről. Arról nincs tudomásuk, hogy másik iskolában is próbálkozott volna az elkövető.

Korábban Pécsett okozott riadalmat egy nő, aki gyerekeket próbált rabolni. Róla egy pécsi anyuka írt figyelmeztetést. Kétségbeesett felhívást tett közzé az egyik internetes közösség oldalon egy kisgyermekes anyuka, miszerint egy szőke, 40-50 éves nő megpróbálta elrabolni az ő és ismerőse gyerekeit.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a történteket, hozzájuk is érkezett bejelentés arról, hogy egy idősebb, zavartnak tűnő nő odalépett egy gyermekeivel álló édesanyához, azzal, hogy azok az ő gyermekei, és el akarta őket vinni. Egy másik anyuka pedig arról számolt be, hogy megragadta a kicsik kezét, illetve rángatni kezdte a babakocsit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik