Belföld

Eső és hideg érkezik

Egész héten változákony időre, záporokra, zivatarokra kell számítanunk.

Hétfőn megnövekszik a felhőzet, nyugat felől egyre nagyobb területen számíthatunk csapadékra eső, záporok, zivatarok formájában. A szél csak zivatarok környezetében, valamint északnyugaton erősödhet meg. Hajnalban 9-16°C várható, délután 17-23°C közé melegszik a levegő, de a Tiszántúlon 25°C körül alakul még a csúcshőmérséklet.

Kedden kezdetben kevesebb helyen számíthatunk csapadékra, majd nyugat felől ismét záporok, zivatarok érkeznek a nap második felében. A legtöbb helyen 22-24°C közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán az enyhébb hajnalt követően nyugaton ősziesen hűvös időre van kilátás, míg keleten 22-24°C várható. Többfelé számíthatunk záporok, zivatarok kialakulására, valamint az északnyugati szél is megélénkül, helyenként megerősödik. Csütörtökön és pénteken is folytatódik a csapadékos időjárás záporokkal, zivatarokkal. Főként pénteken megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a nyugatias szél. Az ország nagy részén őszies hőmérsékletekre van kilátás – írja győri előrejelzésében az Időkép.

Hosszútávó előrejelzést itt olvashat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik