Belföld

Októberben indul a szezon a BFMK-ban, sztárokkal

Áprilisig hat remek előadást láthatunk Vásárhelyen a Bessenyeiben.

Egy fájdalmasan kegyetlen, háborús drámával, Polcz Alaine – Asszony a fronton című regényének színpadi változatával indul a szezon a BFMK-ban, melynek egyik főszereplője Béres Ilona lesz.

A Vitéz-Vadnai féle – Meseautót, már két filmből is ismerhetjük, a kecskeméti színház jóvoltából Vásárhelyen színpadon is megelevenedik majd és csal mosolyt az arcokra. Gárdonyi Ábel és Eszterje a lelkekre hat, hiszen egy botladozásoktól sem mentes szerelmi történetet láthat a rá jegyet vásárló, ahol az egyik főszerepet Pogány Judit játssza.

Örkény darab jut erre az évre is, ezúttal a Macskajátékot hozzák el, kiváló szereposztásban, Csomós Marival, Pogány Judittal, Molnár Piroskával, és Jordán Tamással.

Két Békeffi mű is bemutatásra kerül. A régi nyár eredetileg Fedák Sárinak íródott és olyan ismert dalok szerepelnek benne, mint a Hétre ma várom a nemzetinél, Jöjjön ki Óbudára, vagy a Régi mániám. Az operett Gergely Róbert, Oszvald Marika és Kalocsai Zsuzsa jóvoltából elevenedik újra.

A Janika című vígjáték, kedves, humoros, mégis megható fordulatokban gazdag történet, mely címe ellenére egy asszonyról szól aki külföldre távozott férje gyermekének adja ki magát, hogy kedvesét visszaszerezze. A férjet Bodrogi Gyula alakítja.

A BFMK-ban idén is két bérlettel találkozhatunk, teljes áron 17.500, diákok és nyugdíjasok 14.500 Ft-ért vásárolhatnak éves belépőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik