Belföld

A törzsvendégek veszik újra birtokba a strandot

A szezon utolsó óráiban még sokan fürdőztek a vásárhelyi strandon, ezentúl azonban inkább csak bérleteseket és sportolókat lehet majd látni a fürdőben.

Kapcsolódó cikkek

A kellemes, már-már nyárias időben sokan még egyszer – az idei évben talán utoljára – újra fürdőruhát húztak, hogy néhány kellemes órát töltsenek a vásárhelyi strandon. A legtöbben a medencében, néhány viszont a szeptemberi napsütés erejében még bízva, a napozóágyakon fekve töltötték az időt.

A főszezon végét talán csak a nyugodt ejtőzést kedvelő törzsvendégek várták. A bérletesek közül többen is azt mondták, a nyári csúcsforgalom idején kevesebbet strandoltak a hétvégéken, akkor is inkább az esti órákban, épp azért, hogy elkerüljék a tömeget, valamint az ilyenkor megszaporodó edzőtáborozó sportolókat.

Szerettük volna megtudni, hogyan zárta a szezont a vásárhelyi strandfürdő, a vezetőség azonban egyelőre nem összegezte a nyári bevételi adatokat. Ezzel kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást, annyi azonban bizonyos, hogy a tavalyinál gyengébbre sikerült az idei évad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik