Belföld

Kész a csatorna, vége a dugónak Csornán

24.hu
24.hu

2013. 09. 02. 09:35

A tavaszi belvizek mosták alá a fűútvonal alatti csatornavezetéket, melyet a hatalmas kamionforgalom több helyen összeroppantott.

Az idei év legnagyobb csatornarekonstrukciós munkája fejeződik be a napokban Csornán. Bertha Zoltán a Pannon-Víz Zrt. Csornai Üzemmérnökségének vezetője szeretné megköszönni az itt lakók és az erre közlekedők türelmét.

A csatornacsere során 350 méteres új csatornaszakasz készült el a Palota sortól a temetőnél lévő körforgalomig- mondta Bertha Zoltán, hozzátéve, hogy a szűkös beruházási keretek mellett a Pannon-Víz Zrt idei legnagyobb csatorna beruházása zajlott le Csornán.

térkép (térkép)

A város mindennapi életét érintő munkák valóban befejeződtek. Néhány csatlakozó szennyvízhálózaton azonban további beavatkozásra volt szükség. A Margit Kórháznál végeztünk először, a héten- még a tanévkezdés előtt- befejeztük a Hunyadi János Gimnáziumnál szükséges munkákat, a Tűzoltóság pedig még hátra van. Az ehhez szükséges útfelbontások már közel sem olyan nagyságrendűek, mint az eddigiek, gyakorlatilag az épület előtt, a járdán fogunk dolgozni – fejezte be a tájékoztatást Bertha Zoltán.

A felújítás első ütme a Palota sor előtti szakaszt és az Erzsébet Királyné uti csomópontot tartalmazta.
A második ütem a temető melletti körforgalomig tartott, ehhez csatlakozott a kórház, a gimnázium és a tűzoltóság csatlakozó vezetékeinek rekonstrukciója is.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.