Belföld

Válságos az üllési baleset egyik sérültjének állapota

A nő hat sérülttel az árokban fejezte be az autózást, büntetőeljárás indult ellene.

Járművezetés ittas állapotban bűntettének gyanúja miatt eljárás indult az ellen a nő ellen, aki autójával az árokba csapódott vasárnap hajnalban Üllés és Bordány között. A járműben hatan ültek, mindannyian megsérültek – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs elmondta, a rendőrök a kórházban hallgatják meg a sofőrt.

A százados korábban közölte, az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi nagy sebességgel haladt Szeged felől Üllés irányába. A jármű sofőrje a falu határában egy kettős kanyarban előzésbe kezdett, majd elveszítette az uralmát az autó felett. Ennek következtében a menetirány szerinti bal oldalon egy kibetonozott vízelvezető árokba csapódtak. A jármű a tetején állt meg.

Az ütközés miatt az autó egy utasa kirepült a járműből, ketten beszorultak a roncsba, őket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Az MTI információi szerint az autóból kirepült fiú életveszélyes sérüléseket szenvedett, állapota válságos. Ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik