Belföld

Radics Gigi már többször is elvesztette – Fotók!

Radics Gigi és Gangxta Zolee rajonganak a kutyákért, bár elmondták: néha nehéz féken tartani a lelkes ebeket. Gigi már többször is elvesztette kedvencét.

Akinek van kutyája, sejtheti, milyen rettenetes érzés az elcsatangolt ebet keresni, nem tudjuk, merre induljunk, kihez forduljunk. Többek között ebben is segítséget nyújthat a Vigyél Haza! mobil alkalmazás, amelyet olyan sztárok jelenlétében mutattak be, mint Radics Gigi, Terecskei Rita, Puskás Peti és Ganxsta Zolee.

Vidám négylábúak, állatbarát sztárok és egy különleges újítás… Terecskei Ritáról sokan tudják, hogy pártolja a kutyusok örökbefogadását, hiszen már három ebet vett magához. Ganxsta Zoleenak szintén mindkét kutyája mentett. Puskás Peti annyira szereti az állatokat, hogy ha tehetné, kutyaszállót nyitna. Radics Gigi is imádja kedvencét, de sajnos előfordult már, hogy a kis bolognese megpróbált elszökni tőle. A sztárok a Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor kutyakereső alkalmazásával ismerkedtek, amelynek segítségével hatékonyabban kereshetjük elveszett kedvencünket, de akkor is a segítségünkre lehet, ha elkóborolt állatot találunk, sőt egy eb örökbefogadásakor is információkkal szolgál.

Radics Gigi köztudottan nagy állatbarát, csöppnyi bolognese kutyusát a sajtótájékoztatóra nem tudta magával hozni, helyette egy befogadott négylábú, Canon kísérte el.

„Most egy közeli ismerősöm kutyáját hoztam magammal, mert az én kedvencem, Samantha nagyon félénk. Viszont sajnos gyakran megpróbál olajra lépni, ha kinyitjuk a kaput kifut, vagy séta közben kibújik a nyakörvből. Ilyenkor mindig nagyon megijedek, el sem tudom képzelni, mit tennék, ha eltűnne. Mindenképpen letöltöm a Vigyél Haza alkalmazást, mert ilyen esetekre nagyon jó megoldást jelenthet, de remélem nem nagyon kell majd használnom” – mondta el a fiatal énekesnő.

Ganxsta Zolee óriási argentin dogjai első látásra félelmetes látványt nyújthatnak, azonban percek alatt kiderült, hogy a hatalmas jószágok nagyon barátságosak, bár féken tartásukhoz nagy erőre van szükség.

„Mindkét kutyám mentett, Donna egy 8 éves szuka, Leon pedig 3 éve él velünk. Amikor ő hozzánk került pont nem voltam otthon, így először le kellett játszanunk a hatalmi harcokat, hogy tudja ki is a falkavezér, de most már nagyon jóban vagyunk. Donna régebben gyakran kiszökdösött a hátsó kerítésen, ilyen esetekben is segítséget nyújthat ez az applikáció” – tette hozzá Ganxsta.

Az esemény fénypontja egy kutya-frizbi bemutató volt. Puskás Peti otthonosan dobálta a frizbit, hiszen ő már korábban is kipróbálta ezt az ügyességi sportot. Terecskei Rita most ismerkedett meg a játékkal, de kutyája Csipike nem igazán mutatott érdeklődést repkedő tárgyak iránt.

A Vigyél Haza! mobil alkalmazás letöltése és használata az Android áruházból ingyenes és mindössze néhány másodpercig tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik