Belföld

A mi kedvencünk az Anima Sound System volt

Anima-Sound-System-(960x640).jpg (Anima Sound System )
Anima-Sound-System-(960x640).jpg (Anima Sound System )

Az egyik legpörgősebb színpadi produkciót az Anima Sound System adta a SZIN-en, ezzel ők lettek az egyik kedvenc fellépőink.

Az Anima Sound System színpadi produkciója szinte magába szippantotta a közönséget. A még csak 22 éves Prieger Fanni szemtelenül ügyesen megmozgatta az Anima-fanokat. A zenekar egyébként idén fogja ünnepelni a 20. jubiláló évüket, tervben is van egy nagy születésnapi koncert Budapesten. „Húsz meglepetésvendéget szeretnénk meghívni erre a különleges koncertre, de még csak tervezgetjük a projektet” – kommentálta a jubiláló koncertjüket Prieger Fanni.

A rajongók az elkövetkezendő hónapokat igencsak szeretni fogják, ugyanis az Anima minden hónapban egy-egy új számmal szeretne előrukkolni, amiből majd valamikor összeállhat egy újabb album, de most nem a lemezkiadás az elsődleges dolog a zenekar életében. A terveik szerint a legközelebbi videoklip a Good luck boy című számukhoz fog elkészülni, amiben az énekesnő is társszerző. Addig pedig gőzerővel szervezik a koncerteket, mert a SZIN volt az utolsó nyári fellépésük. „Nagyon szeretünk a SZIN-en fellépni, mert itt csodálatos a közönség, talán a legjobb a nyári fesztiválok közül ” – dicsérte meg a rendezvényt Fanni.

Zsingor Tünde

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik