Belföld

Változik a diákbérletek érvényessége

24.hu
24.hu

2013. 08. 21. 09:11

A szeptember hónapra érvényes tanuló bérletek a Sopron helyi autóbuszjáratokon érvényes helyi tanulóbérlet kivételével a korábbi évektől eltérően nem augusztus 27-től, hanem csak szeptember 1-től érvényesek.

A Sopron helyi autóbuszjáratokon érvényes helyi tanuló bérletek továbbra is augusztus 27-től érvényesek.

További változás, hogy a tanuló bérleten az országos, regionális és elővárosi (helyközi és távolsági) közlekedésben a viszonylat igazolás sorszáma helyett a tanuló/hallgató oktatási azonosító számát kell – a bérlettel történő első utazás megkezdése előtt – feltüntetni.

A regisztrációs szám alapján vásárolt tanuló bérletekre az oktatási azonosító számot csak az októbertől érvényes bérleteken kell feltüntetni.

A helyi járatokra érvényes tanuló bérletekre a diákigazolvány száma helyett kell az oktatási azonosító számot feltüntetni.

Amennyiben a régi típusú diákigazolvány az oktatási azonosító számot nem tartalmazza, úgy a bérletekre a diákigazolvány számát kell feltüntetni.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.