Belföld

Tűzijáték nélkül ért véget a Nagyon Balaton

nagyon-balaton(1)(210x140)(1).jpg (nagyon balaton, )
nagyon-balaton(1)(210x140)(1).jpg (nagyon balaton, )

A több helyszínre kitűzött látványos tűzijátékot elfújta a szél, de a programok sikert arattak.

A koncertek, fesztiválok, Szent István-napi ünnepségek a változékony időjárás ellenére is sok embert csábítottak a Balatonra.

Augusztus 16-án, Tihanyban a kortárs művészet kedvelői csodálhatták meg a kiállított galériákat. Volt itt minden: színház, filmek, koncertek, irodalmi alkotások és még vízimozi is.

18-án Alsóörsön az LGT adott háromórás koncertet, előtte a próbát is meg lehetett nézni. A Strand – Nagyon zene fesztiválra Zamárdiban került sor, ahol a Fall Out Boy volt a tuti befutó. A csapat először lépett fel Magyarországon. Mellettük színpadra állt még Fábián Juli&Zoohacker, The Carbonfools, Odett és ByeAlex is.

Balatonvilágosnál egyedülálló elektronikus zenei fesztivál, avagy a B my Lake vette kezdetét, ami a visszajelzések alapján tarolt.

Veszprémben a folk zene szerelmeseinek kedveztek. Itt fellépett Palya Bea, Szalóki Ági és még sokan mások. Zánkára a családosok utaztak inkább, a Nagy Csobbanásra, ahol a kisgyerekek is remekül szórakozhattak az óriáshomokozóban, vagy a baba játszóházban. Fellépőkben sem volt hiány: Geszti Péter és a Gringo Sztár mellett még ott volt az Alma Zenekar is.

Aki inkább elborozgatott volna, annak tökéletes helyszín volt a balatonfüredi Borhetek. Jazzes hangulatban borokat kóstolgatni, kell ennél több?

Augusztus 19-én, Siófokon a Szabadtéri Színpad vendége volt a Man Doki Soulmates. A világszerte elismert zenész, a az egykori Dschinghis Khan együttes énekese egyszer már fellépett nálunk, és most is hatalmas tömeg fogadta.

Tegnap este a számos helyszínre kitűzött tűzijáték sajnos az időjárás viszontagságai miatt elmaradt. A legnagyobb bajt a 60-70 kilométeres széllökések okozták, és még nem tudni, hogy pótolni fogják-e az elmaradt tűzijátékot.

A Sonline.hu értesülései szerint Kaposváron vasárnap lesz tűzijáték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik