Belföld

Kerüljék az M7 és a 7-es utakat!

dugó m7 (m7, autópálya, dugó)
dugó m7 (m7, autópálya, dugó)

Ma negyed órával 12 után a 82-es kilométerszelvényben Lepsény és Polgárdi között baleset történt, aminek következménye az lett, hogy feltorlódtak az autók.

Az azóta eltelt közel négy óra alatt sem csillapodott az autók forgalma, és immár a teljes autópályán és a vele párhuzamos 7-es főúton nagyon sűrű a forgalom. A rendőrségi adatok szerint Székesfehérvár és Balaton között a járnak legsűrűbben a gépjárművek. Székesfehérvár után Budapest felé a három sáv még elbírja a forgalmat, de már ezen a szakaszon is vannak részek, ahol torlódnak a járművek.

A rendőrség javasolja, hogy akik a Balaton északi partjáról indulnak a főváros irányába, azok a 8-as számú főutat válasszák Veszprém felé, majd Székesfehérvárnál hajtsanak rá az M7-es autópályára, ahonnan három sávban lehet haladni. Akik pedig a Balaton déli partjáról szeretnének eljutni Budapestre, az M7-es autópályáról lehajtva Balatonvilágosnál válasszák a Balatonakarattya-Füle-Polgárdi-Jenő-Nádasdladány-Sárkeszi-Sárszentmihály-Székesfehérvár útvonalat! A megyeszékhelyen visszatérhetnek az autópályára.

Estére valószínűleg a három sáv is telítődni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik