Belföld

Ne vásároljon, lottózzon megszokásból!

Lottó (lottó)
Lottó (lottó)

Az ünnep miatt változik a boltok, lottózók nyitva tartása a következő napokban.

A Pénzcentrum.hu szerint a boltok szombaton és vasárnap általában a szokásos nyitva tartással várják a vevőket. Hétfőn (augusztus 19-én) a boltok túlnyomó többsége nyitva tart, de lehetnek olyan kisebb üzletek, amelyek szabadságolás miatt már nem nyitnak ki. A hipermarketek 22 vagy 23 óráig várják a vevőket, a plázák butikjai 20 vagy 21 óráig tartanak nyitva.

Augusztus 20-án, kedden a boltok zárva tartanak. Kivételt jelentenek a non-stop kisboltok, a virágboltok, benzinkutak, illetve a turisztikailag frekventált helyen levő üzletek.

Augusztus 21-én, szerdán a szokásos rend szerint nyitnak a boltok. A hipermarketek általában reggel 6 órakor, a plázák üzletei 10 órától várják a vevőket.

Változik a lottózók nyitva tartása is

A Szerencsejáték Zrt. arról tájékoztatta a játékosokat, hogy lottózói augusztus 20-án, kedden, zárva tartanak, de az online rendszer működik. Interneten, telefonon, SMS-ben, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon lehet fogadni.

Az ünnepnapi játékok sorsolásának rendje változatlan. A Kenó sorsolási műsor pontos sugárzási időpontjáról a TV2 televíziós csatorna aktuális műsorrendjéből lehet tájékozódni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik