Belföld

Szegedi az idei első becsődölt utazási iroda

Augusztus 13-tól beszüntetteutazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét a szegedi Emerald Travel, tájékoztat honlapján az utazási iroda.

Az iroda 2013-ban amerikai, ausztráliai, ázsiai és európai desztinációkra kínált körutazásokat és kombinált nyaraló programokat. Ajánlataik között városlátogató, egzotikus, felfedező-kalandutakat, valamint “családias” kis csoportos utazások egyaránt megtalálhatók voltak. A MUISZ mellett az Emerald Travel többek között a Tourism Authority of Thailand (TAT) szövetségnek is tagja volt. Az utazásszervező árualapját, katalógusait országszerte 200 partner irodánál érhették el az utasok.

Az Emerald Travelnek jelenleg nem tartózkodik külföldön utasa, tudta meg a Turizmus Online a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepétől. Arról, hogy hányan fizettek be már az irodánál előleget, pontos adat egyelőre nem áll rendelkezésre, de körülbelül ötven főre tehető ezen utasok száma.

Az iroda honlapja szerint az Emerald Travel tartozásaiért a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe áll helyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik