Belföld

Rendőrautónak hajtott a drogos sofőr

El akart menekülni az igazoltatás elől, egyenesen a rendőrautónak csapódott a motoros.

A rendőrjárőrök augusztus 8-án éjszaka, Mosonmagyaróvár belterületén akartak igazoltatni egy tilos jelzésen áthaladó segédmotorkerékpár vezetőjét és annak utasát.

A Hanság utcában közlekedők először megálltak a rendőri jelzésre, majd a motoros gázt adva próbálta az előtte megálló rendőrautót kikerülni. Sikertelenül. A motoros a jármű visszapillantó tükrének ütközött, majd oldalra borulva megállt.

A segédmotort vezető 19 éves külföldi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A nála és 22 éves, bukósisak nélkül utazó mosonmagyaróvári utasánál a drog gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A jármű vezetőjét a szükséges mintavételre állították elő a járőrök.

V. Dániel ellen tilos jelzésen való áthaladás miatt közigazgatási eljárást, anyagi káros baleset okozása és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, kábítószerrel visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást kezdeményezett a rendőrség.

A jármű utasa, Ny. Rezső ellen kábítószerrel visszaélés vétség gyanúja miatt folytatja az eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik