Belföld

Szexuális szokásaikról kérdezik a diákokat a BME-n

A BME egyik gólyatáborába csak az mehet, aki kitölt egy erkölcstesztet, amelyben olyan kérdésekre kell válaszolnia, mint például maszturbált-e már telefonálás közben, vagy hogy volt-e már része anális szexben.

Egy úgynevezett Griffor-tesztet kell kitölteniük azoknak, akik a BME egyik gólyatáborába mennének – írja az Átlátszó oktatás. A lap szerint a Griffor-teszt egy „erkölcsteszt”, tudományos megalapozottsága pedig nulla körül lehet. A teszt az Urban Dictionary szerint leginkább francia középsulisok körében népszerű, akik a pontszámukkal villognak egymásnak.

A teszten a teljesség igénye nélkül az alábbi kérdések szerepelnek

Volt már részed anális szexben?

Szexeltél már egyszerre több emberrel?

Vetted már el valakinek a szüzességét?

Maszturbáltál már telefonálás közben?

Ittad már meg a saját hányásod vagy másét?

Közös maszturbálás?

Volt már „nedves álmod”?

A jelentkezéshez a teszten kapott pontszámot kell elküldeni, tehát a kérdésekre adott válaszokat nem látják a gólyatábor szervezői.

Az Átlátszó oktatás információi szerint a szervezők ezenkívül ragaszkodnak még az egész alakos fényképhez, ahogy ahhoz is, hogy a jelentkező átküldje nekik a Facebook-profiljának a linkjét.

Egyelőre arra nincs magyarázat, hogy mégis miért van szükség az erkölcstesztre. Azt viszont megtudta a lap, hogy az egész alakos kép miért kell. A válasz szerint “A kép azért szükséges, hogy a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek megjegyzése)”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik