Belföld

„Drogtanya és drogfertő” – A Jobbik örökre bezáratná Ozorát

ozora(1)(430x286)(1).jpg (ozora, )
ozora(1)(430x286)(1).jpg (ozora, )

Szerintük O.Z.O.R.A. nem más, mint egy "nagy, nemzetközi drogfesztivál".

Mirkóczki Ádám pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, a Sárbogárd közelében kedd óta tartó fesztivál kapcsán eddig összesen 92 ember ellen indítottak büntetőeljárást kábítószerrel összefüggő bűncselekmények miatt.

A Jobbik azt szeretné, ha a fesztivált betiltanák, és a büntetőeljárás alá vont külföldieket “néhány évre” kitiltanák Magyarországról. Mirkóczki Ádám szavai szerint ugyanis a vendégek döntő többsége külföldi, akik nyíltan a drogfogyasztást preferálják és népszerűsítik. A fesztivál “kizárólag külföldi deviánsoknak van kitalálva” – fogalmazott a jobbikos politikus.

Hangsúlyozta: a Jobbik támogatja a fesztiválokat, “de mindennek van határa, és ez a drogtanya és drogfertő nem fér bele az egészséges, normális és biztonságos szórakozásba”.

Mirkóczki Ádám hozzátette: a hatóságok pontosan tudják, hogy mi zajlik ezen a fesztiválon, mégsem tesznek semmit, ezért akár személyi felelősség is terheli őket. Esetleg fiataloknak kellene meghalnia, hogy észbe kapjanak a hatóságok és végre betiltsák a fesztivált? – kérdezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik