Belföld

Falunap 19 Fábiánsebestyénen sztárokkal

Fábiánsebestyénen idén szinte minden hétvégére jut valami nagyobb program. Ezen a hétvégén a XIX. Falufesztivált rendezik meg sok látnivalóval és sztárvendégekkel.

Augusztus 9 és 11 között 3 napon át várják nemcsak a falu lakosságát, de minden vidékről érkezőt is Fábiánsebestyénen, ahol igazán színes rendezvénysorozatot állítottak össze a falunapokra. Pénteken délután elsősorban gyermekprogramokat és sportversenyeket szerveztek, de este már a színpadra várják a Tesók zenekart is.

Szombaton egésznapos kikapcsolódás többek között olyan programokkal, mint favágó verseny, tűzoltó bemutató és menyasszonyi ruha divatshow. Este két sztárvendég 21 órától Dolly Roll, 22-től pedig Zanzibár koncert.

Vasárnap folytatódnak a színes sport és kulturális programok. Lesz főzőverseny, babaszépségverseny, csodacsapatok csatája, jótékonysági tyúkláb-sütés, este pedig tűzijátékkal zárul a rendezvény. E napra is jut pár neves fellépő: 19 órára a színpadra várják Leblanc Győzőt, 20 órától pedig az Irigy Hónaljmirigyet.

Vida-Szűcs István felvétele a tavalyi rendezvényen készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik