Belföld

VI. Zorall Sörolimpia Balatonszemesen

A már hagyománynak számító Zorall Sörolimpia több mint hatvan fellépője igen komolyan készül a különleges szabadságra.

Élvonalban a Depresszió, Rómeó Vérzik, az Action és a Blues Company, Wisdom, Kalapács, nem mellékesen pedig az újjáéledt Sing Sing, valamint a fesztivál hatéves történetének legelső külföldi fellépője a svéd melodic-death banda, a The Embodied érkezik augusztusra a tópartra. Na meg persze rengetegen mások, rock- és metálcsapatok, tribute-ök és természetesen a főszervező Zorall is megmozgatja majd a népet.

Az esemény Faceook oldalán folyamatosan mutatja be a fellépőket, egy-egy mindent elmondó musicvideoval. A rengeteg program és motorzaj mellett tehát a hangulat is rocktól “hangos” lesz, a színes forgatagban pedig a már megszokott Zorall murik mellett, idén a 20 éve elhunyt Kun Péter emlékére kiállítás nyílik, s a fesztivál felkarolta a Pulzus tehetségkutatót is .

Addigis itt szeretnénk megköszönni a publikum és a szakma fantasztikus támogatását, hiszen Ti tettétek lehetővé, hogy a közönségszavazatok alapján a Sörolimpia idén elnyerje a 2012-es év legjobb fesztiválja díját a Koncert.hu versenyében.
A fesztiváljegyek és -bérletek kaphatók a Broadway Jegyirodákban és a jegy.hu, valamint a jegyplaza.hu országos hálózatában.

Rendezvény kezdete:
2013. augusztus 17., szombat
Rendezvény vége:
2013. augusztus 19., hétfő

Balatonszemes Rider Beach
WEB: www.zorallsorolimpia.hu
Tel.: (20) 560-8809, (1) 340-4040

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!