Belföld

Előállították a garázda trafikost

Trafik (trafik)
Trafik (trafik)

A szalkszentmártoni kereskedő az ATV stábját inzultálta.

Előállították a rendőrök az ATV stábjára támadó trafikost. A szalkszentmártoni cigarettakereskedő azután dühödött be, hogy a tévések a településen forgattak trafikügyben.

A Nemzeti Dohányboltot üzemeltető férfi elutasította a stáb megkeresését, majd nekiállt felírni az ATV-sek autójának rendszámát. Amikor észrevette, hogy az operatőr felveszi a rendszámfelírást, a trafikos kitépte a kézikamerát a stábtag kezéből, majd elrohant vele.

A tévések kihívták a rendőrséget, mire az izgága trafikos visszatért és megragadta a riporter ingét, majd ütéssel fenyegette. Mivel ez utóbbi mozdulatsort a rendőrök előtt is megismételte, azonnal előállították és garázdaság vétsége miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen – számol be az atv.hu.

A tévések azért utaztak a Bács-Kiskun megyei településre, hogy riportot készítsenek arról az egyedülálló szituációról, amiről korábban hírportálunk is beszámolt: a 4000 fős faluban összesen két nemzeti dohánybolt nyílt, a két bolt ugyanabban a családi házban kapott helyet, ráadásul az egyiket egy házaspár férj tagja, a másikat a feleség üzemelteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik