Belföld

Szanyi kóbor macskával támad és lehülyézi a hozzászólót

Fidesz-gyalázás, Fidesz-gyalázás, Fidesz-gyalázás, hozzászóló lehülyézése, cuki kóbor cica. Nagyjából így néz ki most Szanyi Tibor Facebook-profilja. Gyurcsányi vagy kocsisi úton az MSZP fenegyereke?

Még nem sikerült magunkhoz térni a sokktól, amit Schmuck Andor okozott nekünk ezzel a képpel (ha valaki elsőre nem tudná értelmezni – amit megértünk –, ide kattintson), máris jött az újabb facebookos meglepetés. Szanyi Tibor ugyanis – Gyurcsány Ferenchez hasonlóan – a sok-sok Fidesz-gyalázó poszt közé egyszer csak egy cuki, kóbor macskát tett ki az oldalára, amit egyébként megetett, megitatott, sőt, még azt is elárulta róla, hogy „jobban kedvelte a tejet, mint a vizet, valamint a marhahús-cafrangok esetében is először a hús részt választotta”.


Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Látva a képet körülvevő posztokat, először nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, azokról ugyanis sok minden eszébe jut az embernek, de az pont nem, hogy ez a Szanyi Tibor milyen kis édi cukorfalat.

Közvetlenül a cuki cicás kép fölött láthatunk például egy olyan posztot, amelyben Semjén Zsoltot és Rétvári Bencét „két igazi senkinek” nevezi, a Fideszt pedig „mocskos tetű patkány bandának”.

Eddig egyébként az MSZP-s politikus odafigyelt arra is, hogy ne lépjen át egy határt a kommentelőkkel való kommunikációban. Úgy tűnik, ez a sorozat is megszakadt, az egyik kommentben például Szanyi nemes egyszerűséggel lehülyézte az egyik hozzászólót, amiért azt írta, hogy „2004-ben a Horn-kormány idején az Európai Unió egy időre felfüggesztette a PHARE-támogatások folyósítását az Euro Invest számára”.

„Igen, 2004-ben biztos Horn-kormány volt. Hülye!” – szólt vissza a politikus rendkívül kulturáltan. Korábban egyébként épp ebből a stílusból volt botrány: két hete fedeztük fel, hogy Kocsis Máté profilján a szerkesztők minősíthetetlen stílusban kommunikálnak a hozzászólókkal. Kocsisék akkor azt közölték, innentől visszafogják magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik