Belföld

Lakására vitte a lányokat, akik ki akarták rabolni

Az 51 éves férfit az utcán szólította le két fiatal hölgy, s felkéredzkedtek a lakására. Később hivatlan vendégek is érkeztek, melynek dulakodás lett a vége.

Győr adyvárosi lakásába igyekezett hazafelé 2013. július 27-én éjjel egy 51 éves férfi. A háza előtt két fiatal nő cigarettát kért tőle, majd megkérték az urat, hogy had használják a mosdóját. Az egyik hölgy a férfival, a másik nő nem sokkal később érkezett meg a sértett lakására.

A győri lakos otthonában hármasban italoztak, majd a férfi kiment a mosdóba és amikor visszaért az előszobában találta az egyik alkalmi ismerősét, kezében a tulajdonos megtakarított pénzével. A férfi kérdőre vonta a nőt, amikor két újabb ismeretlen – egy fiatalember és egy középkorú nő – lépett be a lakásba.

A fiatalember a zsákmány megszerzéséért folytatott dulakodás során a sértettet megrúgta, a pénzt megszerezte, majd mind a négyen kifutottak a lakásból és elmenekültek. A férfi ezt követően tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek, és maradjanak éberek azokkal az idegenekkel szemben, akiket alkalmi ismeretség során a lakásukba beengednek.  Amennyiben a fentiekhez hasonló eseményt tapasztalnak, azonnal hívják a rendőrség 107-es, vagy 112-es hívószámát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik