Belföld

Jobbik: szégyen és gyalázat a magyar csapatok búcsúja

korhut mihály (korhut mihály dvsc, )
korhut mihály (korhut mihály dvsc, )

Az ellenzéki párt szerint nem a balhék, hanem az alacsony színvonal tartja távol a nézőket a bajnokságtól.

A Jobbik szerint “szégyen és gyalázat”, hogy már az összes magyar labdarúgócsapat búcsúzott az európai kupaküzdelmektől, de még nagyobb gyalázat az, ahogyan erre az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) reagált – mondta Szilágyi György országgyűlési képviselő szombaton.

Az ellenzéki politikus szerint az MLSZ csak várja a magyar sikereket, de nem tesz értük, hiszen – mint mondta – elmúlt években sorozatos botrányok jellemezték a szövetség működését. A Jobbik szerint felháborító, hogy semmilyen következményük nincs a kudarcoknak és botrányoknak.

A színvonal a baj, nem a huligánok?

Csütörtökön az MLSZ honlapján az jelent meg, hogy a nemzetközi kupateljesítmény “egyelőre jelentősen elmarad az elvárttól, de hosszú távon továbbra is a magyar élfutball nemzetközi versenyképességében is mérhető” fejlődést vár a szövetség.

A jobbikos politikus hangsúlyozta azt is: az MLSZ-nek be kellene látnia, hogy nem a “balhék”, hanem a színvonal miatt nem járnak szurkolók a mérkőzésekre. Szilágyi György hangsúlyozta: a Jobbik kormányra kerülése esetén megszüntetnék az MLSZ “élősködését és kiskirályságát”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik