Belföld

További parkolóhelyekért kell fizetni Győrben

Az egyik az Újkapu utca Apáca és Liszt Ferenc utca közötti szakasza, ahol 400 forintos óradíjért parkolhatunk. A díjfizetési kötelezettség hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8-18 óráig, csütörtökön 8-16 óráig, szombaton 8-14 óráig áll fenn.

A másik érintett terület a Dugonics utcában, valamint a Babits Mihály utca Lahner és Eszperantó utcák közötti szakaszán kialakított fizető parkolóhelyek a III. díjövezetbe tartoznak 100,- Ft/óra díjszabással.

A díjfizetési kötelezettség 2013. július 22-től kezdődően, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8-18 óráig, csütörtökön 8-16 óráig áll fenn. A III. díjövezeti parkolóhelyek használatáért szombati napokon nem kell díjat fizetni.

Parkolójegy váltásra a területen elhelyezett parkolójegy kiadó automatánál van lehetőség. A kényelmesebb használatot biztosító parkolási bérlet megvásárlására a GYŐR-SZOL Zrt. Jókai úti ügyfélszolgálati irodájában van mód.

Cím: Győr Jókai u. 7- 9. Nyitva tartás: hétfőn, kedden és szerdán 8 és 16 óra között, csütörtökön 7 és 19, pénteken 8 és 14 óra között. A pénztár minden nap fél órával hamarabb zár. A sokak által megkedvelt mobiltelefonos díjrendezés a most bekapcsolt új területeken is igénybe vehető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik