Belföld

Pornográfia, SS és trafikosok a DumaFüreden

Az elmúlt fél év közéleti történéseit dolgozza fel július 28-án a vasárnapi DumaAktuál. A szokásos csapatba Kiss Ádám ugrik be.

Hadházi László, Litkai Gergely, Lovász László és Wahorn András mellett Kiss Ádám működik közre a Dumaszínház műsorában Balatonfüreden. A fél éve futó sorozat legjobb pillanatairól és az elmúlt hónap történéseiről esik szó.

Lesz Derrick felügyelő, akinek Waffen SS-es múltjáról lehullt a lepel, meztelenség és indokolatlan revüelemek, de a trafikolás és a közvélemény-kutatások sem maradhatnak ki a műsorból. Vetítés, zene, videók formájában dolgozzák fel a fellépők a híreket.

“Ez az egyik legújabb formátumunk, amit először mutatunk be a fővároson kívül. Ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a politika és a közélet valami sajátos összművészeti humordzsembori formájában” – mondta el Litkai Gergely, a rendezvény főszervezője.

A műsor eddig is havi rendszerességgel jelentkezett, eddig Kiss Ádám helyén Hajós András és Kovács András Péter szerepeltek.

Aki július 26-ától augusztus 4-éig a DumaFüredre látogat, a DumaAktuálon kívül még számos kiváló előadást nézhet meg a Balaton partján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik