Belföld

Dr. dajcstomi kiteregeti a szennyest

Deutsch-Tamas(1)(960x640).jpg (Deutsch Tamás)
Deutsch-Tamas(1)(960x640).jpg (Deutsch Tamás)

Deutsch "Twitter" Tamás önéletrajzi könyvet ír. A „dr. dajcstomi – akkor és most" című kötet októberben kerül a boltok polcaira. Szó lesz benne a „született politikus" őszinte barátságairól, zajos magánéletéről, valamint győzelmekről és bukásokról.

Szóval, nem vagyok fiatal (szigorúan „már” nélkül). És annyira örülök neki. 47 éves lettem, végre-valahára elmúltam fiatalnak lenni (azt hiszem, a kelleténél egy kicsit tovább tartott).
Ami mára lettem, abban a fiatalság mint többen a kevesebb van benne.
És ötven- és hatvan- és hetven- és nyolcvanéves is akarok majd lenni. És nem kezdek el bőrszerkóban motorozni, nem akarok tetoválást, és soha nem fogok kertészkedni. Ha bármelyiket megpróbálnám, tessenek szívlapáttal hátba verni!
Szeretem a szüleimet, szeretem a testvéremet, szeretem a gyermekeimet. Szeretem Erikát.
Szeretem a városomat, szeretem a csapatomat, szeretem a barátaimat. Szeretem a hazámat.
Szeretem a munkámat, szeretem a feladataimat, szeretem a kollégáimat. Szeretem az embereket.
Szeretem a Rolling Stonest, szeretem Ambrose Bierce-t, szeretem a Halászkirály legendáját. Szeretem a dobostortát.
Ez a könyv a szereteteim története.

A vagány, sikerorientált, munkamániás, ugyanakkor érzékeny, érzelmes, szókimondása miatt megosztó politikus térben és időben szabadon ugrálva mesél, humoros történetben eleveníti fel az Orbán Viktorral való barátságának kezdeteit, részletesen beszámol az 1989-es Vencel téri tüntetésről, és még sok különleges történetet családról, apaságról, szerelemről, sportról, politikáról – olvasható a könyvkiadás örömére írott sajtóközleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik