Belföld

Nagyobb helyszín, még több bor, Carbonfools – Készül Vásárhely az ünnepre

Még szervezés alatt áll a rendezvény jó része, de pár dolgot már sikerült megtudnunk, idén még több programmal készül Vásárhely augusztus 20-ra.

A rendezvényeket idén is a polgármesteri hivatal Kabinet Irodája szervezi, de a lebonyolításban, tervezésben a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ is besegít, tudtuk meg Gajdán Bálint intézményvezetőtől.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is több helyszínen folynak a programok. Az Alföldi Galéria udvarán gyermekeknek szóló produkciókat és kézműves játszóházat lehet látogatni. A Kossuth téri nagyszínpadon a tematikus napoknak megfelelően különféle előadásokat, koncerteket lehet megtekinteni. Ehhez idén két újabb helyszín csatlakozik a BFMK és az előtte található tér. A napokhoz csatlakozó borfesztivál idén jóval nagyobb területet foglal le. “L” alakban a Sastól a BFMK-ig több, mint 40 standon kínálják a borokat az ország minden pontjáról.

Fiatalokra, idősekre egyaránt gondoltak a programok kialakításánál, valamint arra is, a különféle helyszíneken hasonló produkciók egy időben ne üssék egymást. Jó hír, hogy ezúttal is számíthatunk fergeteges operett gálára a tűzijátékot megelőzően.

Augusztus 20 sztárfellépője lesz még a Carbonfools, akik úgy tűnt mégsem tudják elfogadni a meghívást, ám végül a zenekar megoldotta a logisztikai problémákat és egy balatoni fesztivál mellett Vásárhelyre is ellátogatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik