Belföld

Bajnai kicsinálta a kacsaágazatot is

Vagy legalábbis valami ilyesmi történhetett. Más magyarázatot egyelőre nem találtunk arra, hogy Felcsúton libák helyett miért kacsákkal tüntettek a volt miniszterelnök ellen. Bár a hasonlóság nagy, azt kizártnak tartjuk, hogy a felcsútiak összekeverték volna a két állatot.

Csütörtökön olyan történt, ami még soha. Bajnai Gordon, a merész miniszterelnök-jelölt egykori miniszterelnök, az Együtt 2014-PM vezetője ellátogatott abba a faluba, ahol nem más lakik, mint maga a NAGY ELLENFÉL, Orbán Viktor. A bátor férfit, aki a faluban homályos okok miatt nem szállt le az őt szállító buszról, még bátrabb ellentüntetők várták. A tömegtüntetésen a Magyar Nemzet Online galériája alapján legkevesebb 12-en vettek részt.


Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A demonstrációra a Hírhatár beszámolója szerint haszonállatokat is “kivezényeltek”, ám ez a hadművelet zavarbaejtő újdonságokat hozott. A felcsútiak ugyanis libák helyett többségében kacsákat vetettek be, az öt darab libának tűnő egyedből három valójában kacsa volt.

A libázást még csak-csak értjük, de ez a kacsa-dolog még nekünk is új. Szóval ha valakinek van bármilyen információja arról, hogy mit tett a kacsaágazattal a libadémon, kérjük, azonnal írjon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik