Belföld

Kártevők ellen permeteznek éjszaka Győrben

A szakemberek a rovarölő szer mellett kondicionáló levéltrágyát is használnak, mely segíti a növények megfelelő egészségi állapotának megőrzését.

A GYŐR-SZOL Zrt. az időjárási viszonyoktól függően július 18-án és 19-én 22 óra és reggel 6 óra között végzi az utak melletti fasorok, illetve a közterületi rózsa és egynyári virágágyások permetezését. Az aszályos idő miatt a kártevők és kórokozók jelentős mértékben felszaporodtak a növényzeten, ezért szükséges a beavatkozás.

A szakemberek a rovarölő szer mellett kondicionáló levéltrágyát is használnak, mely segíti a növények megfelelő egészségi állapotának megőrzését. A védekezésre használt vegyszerek közterületen használhatók, munkaegészségügyi várakozási idejük nincs. A beavatkozás Győr város egész területét érinti.

A permetezés az éjszaka megszokott zajterhelésnél helyenként, rövid időre nagyobb hanghatással járhat. Ezzel együtt GYŐR-SZOL Zrt. a saját lehetőségein belül mindent megtesz, hogy a munkát az éjszakai pihenés jelentősebb zavarása nélkül hajtsa végre.

A GYŐR-SZOL Zrt. mint a városi növényállomány szakszerű kezelője megköszöni a lakosság megértését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik